Dinamo prezentirao svoju donaciju, igrači i treneri svoju donaciju nisu smjeli prezentirati

Petak, 27. ožujka 2020. 18:33 Napisao/la  SC
Dinamo prezentirao svoju donaciju, igrači i treneri svoju donaciju nisu smjeli prezentirati

GNK Dinamo donirao je milijun kuna za kupovinu dva sanitetska vozila i pomoć pri obnovi Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici i rodilišta u Petrovoj, oštećenih u zagrebačkom potresu.

Klub je tom prigodom sazvao presicu na stadionu gdje su predana sanitetska vozila.

U pozivu za presci najavljen je dolazak ministra zdravlja Vilija Beroša, koji se nije pojavio.

Pozivu su se odazvali članica Stožera civilne zaštite Maja Grba-Bujević te predsjednik Crvenog križa Robert Markt, kojima je klub darovao dresove.

Istodobno su igrači prve momčadi, trener Nenad Bjelica i sada već bivši članovi stručnog stožera skupili 122.500 eura za nabavku novorođenačkog respiratora za Klaićevu bolnicu, novorođenačkog respiratora za Petrovu bolnicu i respiratora te kompletnog monitoringa i respiratora za Dječju intenzivnu u bolnici Dr. Fran Mihaljević.

Mediji toj donaciji nisu mogli svjedočiti jer igrači i Bjelica ne smiju komunicirati s medijima.

Kao što je poznato igrači i stručni stožer odbili su prihvatiti odluku uprave o smanjenju plaća za trećinu nakkon čega je uprava raskinula ugovore s članovima stručnog stožera trenera Nenada Bjelice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.