El Arbi Hillel Soudani, napadač Dinama: Bilo je i vrijeme da pobijedimo na Kantridi

Ponedjeljak, 22. rujna 2014. 13:11 Napisao/la  SC

Sada smo povećali i prednost na ljestvici, no Rijeka je toliko kvalitetna momčad da nam ne pada na pamet opustiti se, rekao je Soudani nakon utakmice na Kantridi

Alžirski napadač El Arbi Hillel Soudani nastavio je rušiti protivnike Dinama. Nakon što je s tri pogotka u prvom poluvremenu načeo rumunjsku Astru u prvom kolu Europske lige, samo tri dana kasnije na Kantridi je s nova dva gola stao na kraj pozitivnom nizu Rijeke na Kantridi koji je trajao gotovo punih godinu i pol dana. Još od poraza protiv Zadra u svibnju 2013. godine Rijeka nije znala za domaći neuspjeh, sve do jučer kada je utakmicu odlučilo Dinamovo desno krilo.

Soudani je doveden kao pojačanje prošlog ljeta. Za njega je Dinamo platio portuglaskoj Vitoriji iz Guimaraesa odštetu u visini od 900 tisuća eura, a već u uvodnim nastupima krenuo je isplaćivati dividendu na travnjaku. Sinoć je protiv Rijeke za Dinamo nastupio četrdeseti put i zabio svoj dvadeset i sedmi pogodak. Nakon uspjeha protiv Astre plaća je 26-godišnjem Alžircu povećana na pola milijuna eura godišnje.

- Sretan sam, presretan! Teška utakmica, uvijek je protiv Rijeke tako, ali došlo je vrijeme da i mi ovdje dobijemo. U odličnoj smo formi, igramo stvarno sve bolje i svi skupa se veselimo idućim utakmicama. Sada smo povećali i prednost na ljestvici, no Rijeka je toliko kvalitetna momčad da nam ne pada na pamet opustiti se, rekao je Soudani nakon utakmice na Kantridi.

Sa Soudanijem je Dinamo mnogo opasniji, no sada je i ostatak momčadi dosegnuo višu razinu forme. Bit će ih takve teško zaustaviti u nastavku prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.