NA IZLAZNIM VRATIMA

Lazio za Domagoja Vidu nudi pet milijuna eura

Utorak, 21. kolovoza 2012. 20:19 Napisao/la  I. Vranić

Zdravko Mamić je načelno prihvatio ponudu, preostaje finalizacija transfera igrača kojega je Dinamo platio nešto više od milijun eura

Domagoj Vida pred izlaznim je vratima Maksimira, Lazio želi angažirati braniča Dinama i hrvatske reprezentacije. Igli Tare, sportski direktor Lazija, dolazi u srijedu na utakmicu između Dinama i Maribora kako bi se još jednom uvjerio u dobar izbor i porazgovarao sa Zdravkom Mamićem.

Lazio za Vidu nudi 5 milijuna eura, Mamić je načelno pristao. Preostaje finalizacija transfera igrača koji je Dinamo platio nešto više od milijun eura kada je došao iz Leverkusena.

Nakon Milana Badelja koji odlazi u HSV, Dinamo po svemu sudeći ostaje bez još jednog reprezentativca na pragu ulaska u Ligu prvaka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.