Dinamo želi dovesti Ivana Strinića, zamjena za Josipa Pivarića dolazi iz Napolija

Srijeda, 03. veljače 2016. 12:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Eventualni nastupi za Dinamo u nastavku sezone Strinića bi ponovo  približili popisu reprezentativaca za EURO 2016. Mali je korak od Dinama do reprezentacije!

Ivan Strinić mogao bi se vratiti u hrvatsku ligu, ali ne u Hajduk iz kojega je 2011. godine kao reprezentativac otišao u Dnipro. Strinića želi Dinamo, aktualni hrvatski prvak ostao je deficitiran na mjestu lijevog braniča nakon teže ozlijede Josipa Pivarića. Stručni stožer Dinama rješenje pokušava pronaći na inozemnom tržištu, Strinić se doima kao realna opcija.

Strinić je prošle godine prešao u Napoli, ali se nije naigrao u dresu trenutačno vodeće momčadi Serije A. U međuvremenu je izgubio status reprezentativca, na lijevom boku u kockastom dresu počeo je igrati upravo Josip Pivarić.

S obzirom na status u Napoliju, Striniću bi promjena sredine dobro došla da se prije svega vrati u natjecateljsku formu. Eventualni nastupi za Dinamo u nastavku sezone ponovo bi ga približili popisu reprezentativaca za EURO 2016. Mali je korak od Dinama do reprezentacije!

Objektivni problem je Strinićev ugovor, Dinamo bi morao s Napolijem pronaći obostrano koristan model suradnje. Nije neizvedivo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.