DINAMO - RIJEKA (15) Zoran Mamić: Utakmica će završiti onako kako mi hoćemo!

Petak, 11. travnja 2014. 17:59 Napisao/la  SC

Vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu te očekujem da momčad na terenu pokaže zašto smo mi prvi, a Rijeka druga, kaže trener Dinama

Zoran Mamić uoči utakmice protiv Rijeke u subotu (15) uopće ne dvoji da se zna tko je gazda u hrvatskom nogometu.


- Veselimo se jako utakmici, jer igramo protiv druge momčadi u Hrvatskoj. Respektiramo maksimalno Rijeku i njihove igrače, posebno kao cjelinu, jer jako dobro funkcioniraju kao momčad. S druge strane, vjerujemo u svoju snagu i kvalitetu te očekujem da momčad na terenu pokaže zašto smo mi prvi, a Rijeka druga. Mi smo sigurni da ćemo biti prvaci i od toga ne odustajemo. Naravno da to treba potvrditi na terenu i dat ćemo sve od sebe kako bismo u subotu naši navijači bili sretni, a prvaci ćemo biti kada matematički osiguramo naslov. Prije toga nije riješeno. Ja ću još jednom ponoviti da vjerujem u svoju momčad i da će utakmica završiti onako kako mi hoćemo, kaže Zoran Mamić.

Mamić najavljuje najbolju momčad budući da vraćaju dvojica važnih igrača:

 - Ademi i Čop će igrati, potvrđuje Mamić.

Utakmica ima humanitarni karakter:

- Dinamo još jednom pokazuje svoj humanitarni rad i utakmica se igra za 8-godišnju djevojčicu kojoj su potrebna sredstva za aparat koji će joj olakšati život. Kada god možemo mi pomažemo i kao klub, kao pojedinci te igrači, zaključuje Mamić.