DINAMO - RIJEKA (15) Marcelo Brozović: Najviše o nama ovisi kako će se razvijati derbi

Subota, 12. travnja 2014. 09:21 Napisao/la  SC

Mislim da je Rijeka složila stvarno dobru momčad, uložili su dosta i to se vidi. Osim toga imaju i dobru atmosferu, kaže Brozović

Marcelo Brozović spada u krug igrača Dinama, koji su se tijekom ove sezone u potpunosti afirmirali. Brozović je postao nositelj igre Dinama, koji danas ima priliku u izravnom susretu s Rijekom potvrditi da je najbolji u državi:   

- Mislim da je Rijeka složila stvarno dobru momčad, uložili su dosta i to se vidi. Osim toga imaju i dobru atmosferu u gradu odnosno na stadionu tako da kada se sve skupa zbroji onda je očekivano da su drugi, igraju finale Kupa, a igrali su i Europsku ligu. Kažem, mislim da su s razlogom i zasluženo drugi na ljestvici. Ipak, mi smo bolji i to ćemo pokazati. Za početak u subotu u prvenstvenom derbiju, a potom i u finalu Kupa, tvrdi Brozović.

Dinamo ima osam bodova prednosti, do kraja je ostalo još sedam kola.

- Logično bi bilo zaključiti da bi nas pobjeda u subotu protiv Rijeke stvarno jako približila naslovu, bilo bi to 11 bodova prednosti šest kola do kraja. Ipak, treba do te pobjede i doći. Sjetimo se utakmice na Kantridi gdje nismo bili pravi od početka pa su oni to znali iskoristiti i zabili su nam dva pogotka. Opet, kada smo zaigrali kako znamo i možemo brzo smo se vratili u utakmicu i na kraju mogli i uzeti sva tri boda. U svakom slučaju, cijenim Rijeku i kvalitetna su momčad, ali najviše o nama ovisi kako će se razvijati derbi u subotu. Ako budemo na nivou na kojem možemo, onda nema razloga za brigu.