Dinamo otputovao u Španjolsku, Zoran Mamić otpisao Borasa, Addyja, Šimunovića i Wilsona

Utorak, 20. siječnja 2015. 18:08 Napisao/la  SC

 Wilson ostaje u Zagrebu dok ne riješi status, Addy bi trebao otići na posudbu, a Boras će ubuduće trenirati s B-momčadi


Nogometaši Dinama otputovali su na pripreme u Španjolsku, momčad aktualnog prvaka završio dio priprema odradit će u La Mangi. Trener Zoran Mamić prije puta u Španjolsku otpisao je Borasa, Addyja, Šimunovića i Wilsona. U Španjolsku su otputovali vratari Eduardo, Ježina i Mikulić, te Pinto, Matel, Taravel, Sigali, Pivarić, Musa,  Antolić, Machado, Ademi, Husejinović, Gonçalo, Ćorić, Vukojević, Brozović, Gojak, Olmo, Cekici, Fiolić, Henriquez, Hodžić, Fernandes i Pjaca.

Jozo Šimunović je ozlijedio tetivu, ostaje u Zagrebu gdje će raditi po posebnom programu. Wilson ostaje u Zagrebu dok ne riješi status, Addy bi trebao otići na posudbu, a Boras će ubuduće trenirati s B-momčadi.

Zanimljiv je nogometni put Ivana Borasa, koji je iz Dinamove podružnice Lokomotive otišao u Rijeku, gdje nije zadovoljio kriterije Matjaža Keka. Dinamo je ljestos vratio Borasa, ali ne u Lokomotivu nego u matični klub.

– Dolaskom Matela, uz Pinta imamo pokrivenu poziciju na desnom boku. Ivan će sigurno više minuta dobiti u drugoj momčadi, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.