Dinamo prijavio oštećenja na podnožju zapadne i istočne tribine stadiona Maksimir

Nedjelja, 22. ožujka 2020. 15:28 Napisao/la  SC
Dinamo prijavio oštećenja na podnožju zapadne i istočne tribine stadiona Maksimir

GNK Dinamo objavio je priopćenje nakon potresa koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb:

Temeljem više medijskih upita o stanju stadiona Maksimir nakon jutrošnjih potresa, želimo vas izvijestiti da smo tijekom prijepodneva izvršili preliminarni pregled stadiona te su konstatirana manja oštećenja na podnožju zapadne i istočne tribine u vidu odrona manjih betonskih dijelova te pucanja dvije staklene površine na sjevernoj tribini.

O provedenom pregledu smo sastavili fotodokumentaciju i dostavili nadležnom gradskom uredu.

Prilaz podnožju tribine istok, kao i samoj tribini, blokiran je fizičkim zaprekama, dok je podnožje zapadne tribine od ranije zaštićeno u tu svrhu postavljenom zaštitnom mrežom.

O svemu smo izvijestili nadležni gradski ured uz zamolbu za hitnim pregledom cijelog stadiona od strane stručnih službi, osobito konstrukcija istočne, zapadne i sjeverne tribine.

Podsjećamo da je stadion Maksimir i dalje zatvoren i zbog pandemije koronavirusom, osim za rad nužnih klupskih službi i uprave GNK Dinamo, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.