Dinamo predstavio nove dresove prije prve utakmice Lige prvaka

Ponedjeljak, 05. srpnja 2021. 14:34 Napisao/la  SC
Dinamo predstavio nove dresove prije prve utakmice Lige prvaka

Dinamo je predstavio nove dresove za novu sezonu, Damir Krznar najavio je novu sezonu koja počinje u srijedu (19), kada Dinamo na Maksimiru igra kvalifikacijsku utakmicu Lige prvaka protiv islandskog Valura:

- Pred nama je početak ovog puta europske sezone protiv Valura. Izuzetno je bitno da ovoj utakmici pristupimo vrlo ozbiljno, naravno da je uloga favorita na našoj strani i nju ne odbacujemo, ali apeliramo na ozbiljnost situacije, jer još nismo u pravoj natjecateljskoj formi. Vjerujemo kako ovu prepreku možemo bezbolno proći, kaže Krznar koji za utakmicu neće računati na reprezentativce Mislava Oršića, Brunu Petkovića, Dominika Livakovića i Marija Gavranovića.

- U prvoj utakmici neće biti naša prva dva napadača, Petkovića i Gavranovića, a nadam se da neće biti potrebni. Zbog ozbiljnosti smo ih prijavili za obje utakmice, rekao je Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.