Dinamo počeo pripreme, Zoran Mamić izbjegava igračima postaviti imperativ Lige prvaka

Četvrtak, 11. lipnja 2015. 14:32 Napisao/la  SC

Prijelazni rok još nije niti počeo i traje dva mjeseca tako da je teško sada biti siguran i nešto prognozirati, ali ja sam jako zadovoljan s igračima koje imamo, kaže Mamić


Nogometaši Dinama počeli su u četvrtak pripreme za iduću sezonu, Zoranu Mamiću javila su se 23 igrača među kojima nije bilo reprezentativaca.

- U prvih 28 dana sezone po teškom i paklenom vremenu čeka nas čak 9 službenih utakmica. Igrat ćemo u pripremama pet prijateljskih utakmica i nadamo se što manje ozljeda. Znam da će reprezentativci kojih danas nema imati jako kratku pauzu i da će biti umorni, ali takav je danas profesionalizam, rekao je Zoran Mamić, koji je ponovio uobičajene ciljeve:

- Liga prvaka? To ste vi rekli, a naši su ciljevi osvojiti hrvatsko prvenstvo i Kup te biti što bolji i konkurentniji u Europi. Ne želim stavljati imperativ Lige prvaka, jer s druge strane imamo 11 ili 20 igrača druge momčadi koji također rade i dat će sve od sebe za uspjeh. Naravno da mi želimo, ali idemo korak po korak, kaže Mamić.

Na Mamićevu popisu nema novih imena što ne znači da je roster zatvoren:

- Prijelazni rok još nije niti počeo i traje dva mjeseca tako da je teško sada biti siguran i nešto prognozirati, ali ja sam jako zadovoljan s igračima koje imamo. Imali smo kvalitetnu momčad, doveli smo Schildenfelda i Barišića, a s posudbe su se vratili Pamić i Radonjić tako da sam jako zadovoljan. Što se tiče prodaje igrača tu nema ništa, ne tražimo posebno niti pojačanja tako da sam uvjeren kako će ovi igrači koji su danas tu činiti 99 posto momčadi koja će iznijeti prvi dio sezone, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.