Liga prvaka: Dinamo pobjedu protiv Valura pretvorio u frustraciju

Srijeda, 07. srpnja 2021. 21:11 Napisao/la  SC

Dvostruki strijelac Ademi u 82. minuti promašio kazneni udarac kojim je mogao povećati vodstvo na 4:0

Arijan Ademi
Arijan Ademi

Dinamo je pobjedu protiv Valura pretvorio u frustraciju zbog neočekivanog opuštanja u završnici utakmice.

U 88. minuti Stojanović je skrivio kazneni udarac, Zagorec je obranio Sigurdssonov udarac, lopta se odbila na glavu istoga igrača koji je postao strijelac iz drugoga pokušaja - 3:1.

Dvije minute kasnije Adolphsson je kaznio nespretnu reakciju modre obrane, prihvatio je odbijenu loptu i elegantno prebacio Zagorca - 3:2.

Islandska momčad ostvarila je aktivan rezultat zahvaljujući poduzetnijoj igri u zadnjih dvadesetak minuta, kada je Dinamo neočekivano ostao bez energije i koncentracije.

Dvostruki strijelac Ademi u 82. minuti promašio je kazneni udarac kojim je mogao povećati vodstvo na 4:0, na kraju je Dinamo primio dva pogotka i pokvario dojam.

Konačna statistika (9/5 udarac u okvir vratiju) ukazuje na veliki pad u igri Dinama, koji je toliko kvalitetniji od Valura da je realno očekivati uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka u uzvratu.

DINAMO: Zagorac, Stojanović, Theophile, Lauritsen, Štefulj, Jakić (85 Baturina), Ademi, Mišić (59 Kastrati), Majer (75 Tolić), Menalo (59 Ćuze), Čop (75 Kulenović)

VALUR: Halldorsson, Saevarsson, Hedlund, Omarsson (76 Vall), Christiansen, H. Sigurdsson (67 Kohler), Heimisson (76 Ormarsson), Larusson (66 Adolphsson), K. Sigurdsson, Tryggvasson, Pedersen (66 Hjaltested)

Prva utakmica 1. pretkola Lige prvaka: Dinamo - Valur 3:2 (Ademi 8, 72, Majer 41-11m/Sigurdsson 88, Adolphsson 90)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.