Dinamo otputovao u Rusiju, Zoran Mamić zna što ga čeka

Srijeda, 17. veljače 2021. 10:05 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Nogometaši Dinama otputovali su u srijedu u Rusiju, gdje u četvrtak na temperaturi ispod nule počinje proljetni dio sezone u Europskoj ligi.

Dinamo od 18.55 sati igra prvu utakmicu 1/16 finala protiv Krasnodara:

- Znamo što nas čeka i na kojoj razini mi moramo biti ako želimo egzistirati u Rusiji. Putokaz nam moraju biti utakmice grupne faze Europske lige, ali i dvoboji protiv Gorice, Hajduka i Osijeka. Tu smo bili kompaktni, agresivni, čvrsti i koncentrirani, takvi moramo biti i u četvrtak. I onda imamo šanse za veliki rezultat. Znamo puno o njima, meni su raznovrsniji od CSKA Moskve. Prema naprijed su jako rastrčani, kombinatorni, imaju izrazite individualce. I tu im moramo biti blizu, ne dopuštati im da se razmašu. I pojedinačno su sjajni, imaju napadača Berga koji je svugdje zabijao puno golova, Brazilce u veznom redu, a možda im je malo slabija obrana. Tu ne mislim na četiri ili pet braniča, već kako se momčadski brane. Uvijek s puno igrača idu prema naprijed, pa im se kroz tranziciju može zaprijetiti, rekao je Zoran Mamić uoči leta za Rusiju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.