Dinamo bez Calella, Sammira, Šimunića, možda i Badelja…

Petak, 02. ožujka 2012. 13:46 Napisao/la  Z. G.

Sammir je praktički tek ovoga tjedna ušao u pravi podražaj pa ne bih htio žuriti s njegovim povratkom i izložiti ga naporima koji bi ga vratili unatrag, kaže Ante Čačić

 

Milan Badelj propustio je Dinamov trening u petak i lako je moguće da će subotnji dvoboj protiv Osijeka promatra s maksimirskih tribina. U pitanju je zatezanje mišića koje je osjetio još u četvrtak i zasad nije izvjesno hoće li istrčati u subotu… Na tribini bi se mogao družiti sa Sammirom, Šimunićem i Calellom, tercetom koji će također propustiti okršaj protiv Osječana. Calello ima problema s leđima, Šimunić još osjeća posljedice od utakmice protiv Švedske...

- Sammir je praktički tek ovoga tjedna ušao u pravi podražaj pa ne bih htio žuriti s njegovim povratkom i izložiti ga naporima koji bi ga vratili unatrag. Nadam se da će do srijede i kup utakmice protiv Istre biti na raspolaganju. Još je uvijek pod posebnim programom rada, a u nedjelju bi trebao ući u normalnu kolotečinu, referirao je trener Ante Čačić.

Osječani su u prezhodnom kolu na svom travnjaku svladali Split 3-2 u dvoboju u kojem su vodili 3-0. Dvoboj je u „špijunskoj misiji“ pratio i Čačić.

- Vidio sam Osijekovo odlično prvo poluvrijeme. Sve su pogotke postigli iz akcija, imali su još nekoliko situacija, a s druge je strane stajala ozbiljna momčad - Split. To je, dakle, za svaki respekt. Pogodak ih je malo poljuljao, potom su zaradili i crveni karton i na kraju mogli kompromitirati pobjedu. Bila je to dobra predstava u hrvatskim prilikama i njome se mogu podičiti. Osijek će u Maksimir doći neopterećen, sa željom za nadigravanjem, ima vrlo darovite i nogometno pismene igrače pa očekujem dobru predstavu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.