DANI OLMO Želio sam otići, smatram da je Dinamo tražio previše!

Srijeda, 04. rujna 2019. 14:43 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo Foto: Lario Tus

Dinamu je najveće pojačanje ovog ljeta dobio kada je Dani Olmo pristao ostati.

Točnije, kada je Olmo bio prisiljen ostati:

- Nema se tu što skrivati: želio sam otići iz Dinama jer sam htio stati na stepenicu više, otići u neki jači klub, iz liga Petice. Smatrao sam da je ovo ljeto bilo najbolji trenutak za moj odlazak. Ali tu nisam mislio samo ne sebe već i na Dinamo. Bio sam prvak Europe s mladom reprezentacijom Španjolske, bio sam najbolji igrač finala, iza sebe sam ostavio odličnu sezonu, koja je kulminirala ulaskom u Ligu prvaka, a prošle smo sezone igrali osminu finala Europske lige. Dakle, kad se sve to sagleda, onda je takav rasplet najbolji za igrača i klub, tada se može napraviti najbolji transfer. Međutim, nije se dogodilo, tako da sam ostao, kazao je Olmo za Sportske novosti.

Razlog zbog koje je ostao može biti samo jedan: Dinamo je tražio previše, navodno oko 40 mil. eura:

- Smatram da je ta cifra previsoka! Ne zbog toga što ja mislim da vrijedim manje, nego zbog činjenice da ipak igram u hrvatskoj ligi, a strani klubovi na to obraćaju pozornost. Realno, teško je da neki igrač u HNL-u dostigne takvu cijenu. Naravno, ne mogu tvrditi što će biti u budućnosti, ali ipak mislim da je malo previše Ne znam kako se sve odigralo. Vidite, možda je Dinamo tražio preveliku odštetu, možda smo mi tražili preveliku plaću u nekom klubu koji je bio zainteresiran. To bi bilo najbolje pitati mog menadžera i tatu koji su se bavili time. Nisam se fokusirao na tu priču, ja sam samo igrao nogomet, kazao je Olmo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.