Damir Krznar: Legia igra slično kao Rijeka, imali smo priliku da se adaptiramo

Utorak, 03. kolovoza 2021. 17:56 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar

Dinamo u srijedu u Maksiimiru igra prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Legije:

- Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. To je utakmica koja nas, ako sve bude uredu, vodi u play-off i time bi ispunili naš osnovni cilj, ulazak u skupine Europske lige. Legia je kombinatorna momčad koja voli posjed lopte i voli nadmetanje. U napadačkom dijelu su iznimno opasni, s dva beka visoko postavljena. Taj napadački dio je bolji dio Legije. Legia igra u sličnoj fomaciji kao Rijeka i bila je to prilika da se adaptiramo na Legiju kroz Rijeku. Što se tiče napada možemo biti zadovoljni, no bilo je tu i individualnih grešaka koje su nas koštale boljeg rezultata. Međutim, s fazom napada, s posjedom lopte, s progresijom možemo biti zadovoljni. Naravno, protiv Legije će biti drugačija utakmica, kazao je trener Dinama Damir Krznar.

Dinamo je u Maksimiru osvojio (3:3) od protiv Rijeke, aktualni prvak na početku sezone nije ostvario očekivanja u HNL-u:

- Pružili smo nekoliko dobrih partija, još nije sve sjelo na svoje mjesto. No, bilo bi ludo da je, smatra Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.