Branko Ivanković smijenjen, Dinamo drugi put ove sezone ostao bez trenera

Utorak, 22. listopada 2013. 17:34 Napisao/la  SC

Nisam razočaran, prije sam tužan. Žao mi je jer sam u Dinamo došao s puno entuzijazma. Znao sam da neće biti lako, ali vjerovao sam da možemo zajedno napraviti dobar posao, kaže Ivanković

Branko Ivanković je bivši trener Dinama! Nekoliko dana nakon poraza od Splita, Ivanković je treći put u karijeri dobio otkaz u Dinamo. Odluka ičito nije donesena u afektu, Ivanković je u ponedjeljak na otvaranju Hotela 67 izgledao kao trener koji će dočekati 67. na klupi Dinama!

Porazi od Hajduka, Čornomoreca, Ludogoreca, a na kraju i Splita bili su očito previše, u kratkom Ivankovićevu opusu jedino je pobjeda nad Rijekom u zadnjim sekundama imala važniji natjecateljski značaj. Sve drugo bilo je još slabije ngo u razdoblju Krune Jurčića. 

Do kraja jesenskog dijela prvenstva prvu momčad će voditi Zoran Mamić, koji je na klupu sjeo nakon Jurčićeve smjene. U ovom trenutku Dinamo očito nema dugoročno rješenje.

Branko Ivanković u utorak je ručao zajedno sa Zdravkom i Zoranom Mamićem. Sada već bivšem treneru Dinama ručak je prisjeo.

– Razgovarali i došli do takvog zaključka. Na kraju smo se dogovorili za sporazumni razlaz. Što se može, takav je trenerski život, moraš na sve biti spreman. Nisam razočaran, prije sam tužan. Žao mi je jer sam u Dinamo došao s puno entuzijazma. Znao sam da neće biti lako, ali vjerovao sam da možemo zajedno napraviti dobar posao. Iznenadilo me sve skupa, ali nije prvi put, rekao je Ivanković