Čedo Prodanović: Pogrešno su čitali dokumentaciju oko transfera, promašili su ceo fudbal

Subota, 04. srpnja 2015. 20:01 Napisao/la  SC

USKOK privremeno povukao zahtjev za istražnim zatvorom za braću Mamić nakon što su stigli u Zagreb, Davor Šuker sazvao sjednicu Izvršnog odbora HNS-a

Zdravko Mamić i Zoran Mamić privedeni su na hrvatskoj granici po povratku iz Slovenije, a USKOK je privremeno povukao zahtjev za istražnim zatvorom za obojicu nakon što su stigli u Zagreb.

Zoran Mamić je oko 17 sati prevezen u Uskok gdje je ispitan, a nakon njega oko 19 sati stigao je i Zdravko Mamić. Odvjetnik Zorana Mamića Čedo Prodanović u USKOK je stigao sa tajanstvenom crnom vrećicom, ali uvjeren je da je Porezna pogriješila.

- Iznos kojim se barata tj. novčane odštete NK Dinamo, apsolutno je promašen. To je rezultat pogrešnog iščitavanja poslovne dokumentacije i dokumentacije oko transfera igrača. Da su pitali, ne bi promašili ceo fudbal, da tako kažem, rekao je Prodanović.

U slučaju da Zoran Mamić završi istražnom zatvoru momčad će voditi Damir Krznar. Što se tiče saveza, HNS je objavio priopćenje:

HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim aktivnostima. Izvršni odbor HNS-a će tako 7. srpnja održati unaprijed dogovorenu sjednicu nakon čega će biti održana konferencija za medije, stoji u priopćenju.

Na sjednici neće biti glavnog operativca u Savezu, Damiru Vrbanoviću određen je jednomjesečni pritvor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.