BBB dolaze na sjevernu tribinu u nedjeljnom derbiju između Dinama i Hajduka

Utorak, 07. srpnja 2015. 14:49 Napisao/la  SC

Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama, stoji u priopćenju


I BBB najavljuju invaziju na Maksimir u nedjeljnom derbiju između Dinama i Hajduka. Nakon što su pritvorena braća Mamić oglasila se priopćenjem Torcida, koja je pozvala navijače Hajduka na nedjeljni derbi. Slično su uradili BBB-ovci sljedećim tekstom objavljenim na službenoj stranici:

Navijačka grupa BAD BLUE BOYS se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu! Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama. Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto. Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.