PRIZNANJE DINAMOVOJ ŠKOLI

Arsenal želi dovesti doktora nogometa Romea Jozaka

Petak, 02. kolovoza 2013. 15:44 Napisao/la  SC

Jozakove stručne reference ogledaju se u nastupima bivših Dinamovih igrača u najboljim europskim klubovima

Romeo Jozak kandidat je za šefa omladinske škole Arsenala! Ponuda koju je teško odbiti uznemirila je duhove u Maksimiru, Jozak je šef najbolje omladinske škole u jugoistočnoj Europi. Dinamo je postao tvornica za proizvodnju mladih igrača,  a sustav skautinga i rad utemeljen na najvišim svjetskim standardima potpisuje dr. sc Romeo   Jozak.

 

Prije nepuna dva mjeseca rektor zagrebačkog sveučilišta, prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, uručio je Romeu Jozaku diplomu. Jozak je doktorirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na temu "Razlike između pojedinih tipova nogometaša na parametrima situacijske efikasnosti“.

 

Stručnom stožeru Arsenala na čelu s Arseneom Wengerom diploma nije toliko važna,  londonskom klubu važnije je pronaći stručnjaka koji će zamijeniti direktora škole Liama Bradyja, koji uskoro odlazi u mirovinu. Jozakove stručne reference ogledaju se u nastupima bivših Dinamovih igrača u najboljim europskim klubovima.

 

Zdravko Mamić plaća Jozaka bolje nego što su plaćeni treneri u svim prvoligaškim klubovima osim u Dinamu. Jozaka je prije nekoliko mjeseci htio angažirati irski nogometni savez. Iako su Irci ponudili triput više, Jozak je odbio ponudu.

 

Arsenalovu ponudu teško će biti odbiti bez obzira na broj nula…    

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.