Ante Čačić: Veseli me što nas čeka probuđena Rijeka koja ima sjajnu podršku svojih gledatelja

Utorak, 18. rujna 2012. 23:54 Napisao/la  SC

Čeka nas puna Kantrida, sjajan ambijent što će mojim igračima biti poticaj da pokažu zašto su tu gdje jesu, kaže trener Dinama Ante Čačić

Dinamo je doživio očekivani poraz u prvom kolu Lige prvaka, poznavatelje nogometa moćni Porto nije iznenadio. Riječ je prvaku novog člana Lige petice, portugalska liga po rejtingu je bolja od francuske.

- Igrali smo protiv stvarno paklene momčadi sastavljene od kvalitetnih pojedinaca, koji igraju jako brzo. Porto je zasluženo pobijedio. Napravili smo previše pogrešnih dodavanja, tako smo i primili pogotke. Imamo mi još puno prostora za rad, daleko smo mi od Lige prvaka. Veseli me što smo ipak imali fizionomiju, imali smo u drugom dijelu i ideju, kada sam sa zamjenama malo više riskirao, kaže trener Dinama Ante Čačić.

Nakon Lige prvaka Dinamo se okreće domaćem prvenstvu, u subotu igra na Kantridi:

- Siguran sam da momčad iz utakmice protiv Porta nije izašla frustrirana, mi smo pružili koliko možemo što je najvažnije. Jako je bitno da se preorijentiramo na našu stvarnost, na našu ligu. Veseli me što nas čeka probuđena, goropadna Rijeka koja ima sjajnu podršku svojih gledatelja. Čeka nas puna Kantrida, sjajan ambijent što će mojim igračima biti poticaj da pokažu zašto su tu gdje jesu, zaključuje Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.