Ante Čačić nakon poraza od Milana upozorava na crnu mačku

Srijeda, 14. rujna 2022. 22:08 Napisao/la  SC
Ante Čačić
Ante Čačić

Dinamo je izgubio od Milana na San Siru (1:3):

- Nisam zadovoljan rezultatom, ali moramo priznati da je Milan bio bolji. Nama su se potkrale neke greške koje su isprovocirali domaćini jer imaju tu kvalitetu, i to u jako loše vrijeme. Kraj prvog poluvremena, pa već na otvaranju drugo poluvremena primit gol i onda se nakon svega toga vratiti. Ostali smo stabilni i to je za pohvaliti, to je veliki zalog za budućnost. Međutim, u 77. minuti smo primili gol koji je prelomio utakmicu. Moram reći da mi učimo, da smo tu, i nadamo se da ćemo biti bolji i učinkovitiji. Ovo je bio bio poraz protiv favorita, protiv jedne zaista dobre momčadi. Milan je bio bolji, otjerali su nas u te greške, golovi su pali u za nas nesretno vrijeme i to je to. Mi se sada moramo prešaltati na ono što nas čeka za četiri dana, a to je naša ‘crna mačka‘ - Lokomotiva, sada se za to pripremamo, rekao je Ante Čačić.

Za tri tjedna Dinamo igra protiv RB Salzburga:

- Dosta je daleko ta utakmica, mi imamo prije toga prvenstvo i to je za nas krucijalno. Ponovit ću još jednom. Nije mala stvar stvar što smo se vratili tim lijepim golom nakon 2:0, u ovakvom ambijentu i protiv ovako jake europske momčadi. Zato sve čestitke mojim igračima. Vidi se da postoji simbioza između navijača, igrača i kluba što je preduvjet da Dinamo raste, zaključio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.