Alexandru Matel potpisao za Dinamo, rumunjski reprezentativac rješenje za desni bok

Petak, 16. siječnja 2015. 19:04 Napisao/la  SC

Kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo, u klubu su rekli da neću igrati, kaže Matel

Alexandru Matel novi je igrač Dinama, 25-godišnji rumunjski reprezentativac potpisao je 4,5 godišnji ugovor.

- Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja i nadam se da ću pomoći svom novom klubu u ostvarivanju što boljih rezultata, rekao nam je novi desni bočni Dinama.

Matel ima 13 nastupa reprezentaciju, ove sezone nije igrao:

- Kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo, u klubu su rekli da neću igrati. Upravo iz tog razloga sam sretan što se moj dolazak u Zagreb ostvario već na zimu, a nisam morao čekati istek ugovora na ljeto. Cijelo vrijeme sam trenirao i spreman sam, ali naravno da kada se ne igraju utakmice ipak to nedostaje. Vjerujem da ću se brzo pripremiti, uhvatiti ritam i doći na željenu razinu, kaže Matel.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.