Završnica Kupa Krešimir Ćosić opet u Zagrebu, Zadar odustao zbog nedostatka financija

Srijeda, 16. siječnja 2013. 17:25 Napisao/la  SC

KK Zadar nije predao svoju kandidaturu za domaćinstvo unatoč golemoj želji, zbog velikog financijskog tereta kojeg organizacija donosi, stoji na službenim stranicama KK Zadar

Završnica kupa Krešimir Ćosić četvrtu će se godinu za redom održati u Zagrebu, objavljeno je na stranicama HKS-a. Turnir će se igrati u košarkaškom centru Dražen Petrović što znači da je domaćin Cibona. Final Four se igra 6. i 7. veljače.

Na završni turnir plasirale su se momčadi Cibone, Zadra, Cedevite i Splita. Ždrijeb utakmica poluzavršnice Kupa održat će se u ponedjeljak 21. siječnja u 12 sati u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu.

Postojala je mogućnost da se Final Four održi u Splitu ili u Zadru, ali je organizacija očito preveliki financijski izdatak za oba dalmatinska kluba.

- KK Zadar nije predao svoju kandidaturu za domaćinstvo unatoč golemoj želji, zbog velikog financijskog tereta kojeg organizacija donosi, stoji na službenim stranicama KK Zadar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.