Zadranima dalmatinski derbi na Višnjiku, Cibona i dalje neporažena u Ligi za prvaka

Utorak, 17. travnja 2012. 21:48 Napisao  Luka Variola

Zadrani pobjedom na Višnjiku na trećem mjestu pretekli "žute", Cibona se prošetala Baldekinom, zabivši domaćinu čak 111 koševa

U derbiju devetog kola Lige za prvaka Zadar je pobjedio Split te ga zbog boljeg omjera u međusobnim susretima pretekao na tablici. Zadrani su do četvrte uzastopne pobjede na Višnjiku stigli iako su imali samo dvojicu raspoloženih igrača,  Delaša (21) i Ivanova (18).

Cedevita se predvođena Draperom i Bilanom (obojica po 16 koševa) iskupila za posrtaj na Gripama, ostvarivši u srazu sa Svjetlosti sedmo slavlje. Uspješni su bili i zagrebački predstavnici. "Mravi" su zahvaljujući fenomenalnom učinku 18-godišnjeg Darija Šarića (19 koševa, 17 skokova) uvjerljivo kod kuće svladali Zabok, dok se Cibona prošetala Baldekinom za nastavak niza neporažnosti. "Vukovi" su do devetog slavlja stigli zabivši domaćinu čak 111 koševa.

Rezultati 9. kola: Zagreb - Zabok 96:58, Zadar - Split 78:69, Cedevita - Svjetlost 90:63, Jolly JBS - Cibona 74:111.

Poredak: Cibona 18, Cedevita 16, Zadar 15, Split 15, Zagreb 14...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.