ABA liga košarkaša: Cedevita pobijedila Krku u gostima, Wright pogodio za pobjedu

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. 20:57 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Krka - Cedevita 62:63.  U zadnjem napadu Cedevite Matjaž Smodiš ostao je na Braceyu Wrightu, a ovaj je bez problema ušao pod koš. 0.8 sekundi do posljednjeg zvuka sirene položio je za pobjedu

Košarkaši Cedevite pobijedili su u gostima Krku u posljednjem dvoboju 24. kola regionalne ABA lige. Zagrepčani su slavili nakon neizvjesne završnice (63:62).

Nakon što je Jakov Vladović na 10.6 sekundi do kraja pogodio dva slobodna bacanja za vodstvo domaćih 62:61, trener Zagrepčana Jakša Vulić pozvao je timeout. U zadnjem napadu Cedevite Matjaž Smodiš ostao je na Braceyu Wrightu, a ovaj je bez problema ušao pod koš. 0.8 sekundi do posljednjeg zvuka sirene položio je za pobjedu, a u preostalom vremenu Slovenci nisu uspjeli zabiti.

U redovima Zagrepčana najefikasniji je bio Marino Baždarić s 13 poena, dok je 11 dodao Šuput, a po deset Wright i Miro Bilan. Kod domaćina je najbolji bio hrvatski košarkaš Jure Lalić koji je ubacio 17 poena uz pet skokova, dok je Jakov Vladović ubacio svega dva poena, ali je imao pet asistencija i šest skokova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.