MIKHAIL PROKHOROV BACIO RUKAVICU IZAZOVA PUTINU

Vlasnik Netsa želi postati predsjednik Rusije

Utorak, 13. prosinca 2011. 12:48 Napisao  Marko Babić
Mikhail Prokhorov
Mikhail Prokhorov Foto: www.deportes.orange.es

Mikhail Prokhorov, vlasnik New Jersey Netsa i jedan od najbogatijih Rusa, bacio je rukavicu izazova Vladimiru Putinu objavivši da će se kandidirati za predsjednika Rusije. Čini se da je idealan trenutak, Putinova Ujedinjena Rusija na parlamentarnim izborima izgubila je dvadeset posto mjesta pritom zadržavši većinu, ali daleko od nekadašnje dominacije.

Pritom nisu izostale optužbe o namještanju izbora što je rezultiralo protestima. Prokhorov nije prozivao Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva koji očito namjeravaju do beskonačnosti rotirati se na relaciji predsjednik-premijer.

- Vrijeme je da se društvo probudi. Političari koji ne uspostave komunikaciju s ljudima morat će otići - ustvrdio je Prokhorov.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.