Veljko Mršić naslijedio Jasminu Repešu, Cedevita brzo pronašla novog trenera

Ponedjeljak, 29. lipnja 2015. 18:28 Napisao/la  SC

Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju u momčadi, kaže Mršić


Veljko Mršić je novi trener hrvatskog košarkaškog prvaka Cedevite. Mršić je posljednje dvije sezone bio prvi asistent Jasmina Repeše, koji je otišao u talijanski u EA7 Emporio Armani Milano. Mršić (44) je bivši hrvatski reprezentativac, koji je igrao za Cibonu, Žalgiris, Varese, Olimpiakos, Milano, Split i turski Ulker, a kao trener je vodio Varese, Split i Cibonu.

- Sve se odigralo vrlo brzo, ukazano mi je povjerenje što je velika čast i meni obaveza da klub podignemo na još višu razinu, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona. Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju u momčadi, klupske odnose a i ljudi u klubu mene jako dobro poznaju. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stepenicu više, kazao je Mršić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.