ODLUKOM STRUČNOG SAVJETA

Velimir Perasović izbornik u kvalikacijama za OI

Ponedjeljak, 08. veljače 2016. 18:18 Napisao/la  SC

 Marijan Mance izbornik juniorske reprezentacije

Velimir Perasović (p)ostaje izbornikom hrvatske košarkaške reprezentacije. Stručni savjet HKS-a u ponedjeljak je donio odluku da Perasović vodi reprezentaciju u kvalifikacijskom turniru za OI, koji se održava u Torinu od 4. do 9. srpnja.

Perasović je nakon ostavke poslije neuspjeha na EP-u počeo raditi u Baskoniji. Španjolski mora dati dozvolu da Perasović odradi kvalifikacije, budući da potencijali izbornik ne želi raskidati ugovor s klubom zbog kvalifikacije neizvjesnog ishoda. Perasović je neslužbeno pristao privremeno sjesti na klupu reprezentacije:

- Jednoglasno smo odlučili da se krene u pregovore s Perasovićem i njegovim klubom, rekao je predsjednik Stručnog savjeta Dino Rađa.

Trener Kvarnera 2010 dobio je veliki priznanje Stručne komisije, Marijan Mance predložen je za novog trenera juniorske reprezentacije.

Vladimir Krstić postaje trener kadetske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.