ŠIRI POPIS ZA OI Aco Petrović: Pitajte Antu Tomića za dodatna objašnjenja zašto nije na popisu

Ponedjeljak, 18. travnja 2016. 15:55 Napisao/la  SC

U razgovoru s Antom, zbog njegovih obiteljskih i profesionalnih obaveza, dogovorili smo se da moje obrazloženje ovdje bude poprilično suhoparno, kaže Petrović


Aco Petrović objavio je širi popis igrača na koje računa za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. U kvalifikacijama koje se igraju od 4. do 10. srpnja u Torinu neće igrati Ante Tomić.

- U razgovoru s Antom, zbog njegovih obiteljskih i profesionalnih obaveza, dogovorili smo se da moje obrazloženje ovdje bude poprilično suhoparno, a ako trebate dodatna obrazloženja trebate kontaktirati njega. Marko Popović je već prošle sezone bio praktički pred završetkom karijere, međutim otvorila se ta Fuenlabrada u kojoj igra iznimno dobro. No kao što kaže, moje tijelo je pod svakodnevnim voltarenom i jednostavno u ovakvom stanju, aktivnost preko ljeta zahtijevala bi za njegovu zadnju godinu karijere puno odricanja. Žao mi je što neće biti tu, ali tijelo jednostavno nije za to, kaže Petrović.

Hrvatska će se okupiti 8. lipnja u Svetom Martinu na Muri gdje će ostati deset dana, a pripreme će nastaviti utakmicama s Kanadom i Češkom u Istri od 20.-26. lipnja.

Potom se vraćaju u Sv. Martin i 2. srpnja odlaze u Torino gdje će igrati protiv Tunisa i Italije, a u drugoj skupini su Grčka, Meksiko i Iran. Pobjednik ide na OI.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.