JASMIN REPEŠA PORUČUJE

Plan priprema je napravljen, ubrzo popis igrača

Srijeda, 22. svibnja 2013. 17:54 Napisao/la  SC

-  Napravit ću sve da reprezentacija što bolje izgleda i da napravimo što bolji rezultat, kaže Repeša

Jasmin Repeša nastavlja projekt kojeg je započeo prošle godine u kvalifikacijskom ciklusu. Opcija koja je postojala s klubom iz Malage nije produžena nakon čega je Hrvatski košarkaški savez i službeno potvrdio da će Repeša voditi Hrvatsku na Eurobasketu početkom rujna ove godine.

- Završilo je kako smo svi priželjkivali i očekivali. Plan priprema je napravljen, kao što sam rekao i ranije, popis igrača možete očekivati kroz nekoliko dana. Napravit ću sve da reprezentacija što bolje izgleda i da napravimo što bolji rezultat. Nema uopće mjesta panici, to je prva stvar. Što se programa reprezentacije tiče on je u cjelosti završen - svi turniri, sve utakmice, Hrvatska će imati najjače sparing partnere budite sigurni u to,  objasnio je za službene stranice HKS-a potvrđeni izbornik Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.