Jasmin Repeša objavio širi popis igrača na koje računa u kvalifikacijama za Eurobasket 2013.

Utorak, 19. lipnja 2012. 15:05 Napisao/la  SC

Hrvatsku u kolovozu i rujnu očekuju kvalifikacijski ogledi u okviru skupine C iz koje će dvije najbolje reprezentacije osigurati odlazak na kontinentalnu smotru u Sloveniji

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je širi popis igrača na koje računa u kvalifikacijama za odlazak na EUROBASKET u Sloveniji 2013. godine. Hrvatsku u kolovozu i rujnu očekuju kvalifikacijski ogledi u okviru skupine C iz koje će dvije najbolje reprezentacije osigurati odlazak na kontinentalnu smotru.

{jb_blackbox-right}Popis igrača
Ukić, Stipčević, Draper, Car, Simon, Bogdanović, Pilepić, Rozić, Vrbanc, Ramljak, Babić, Vladović, Rudež, Perić, Markota, Šarić, Suton, Žorić, Andrić, Tomić, Barać, Radošević, Bilan i Planinić.{/jb_blackbox-right}

Najbolji hrvatski košarkaši pripreme će zapčeti u Svetom Martinu na Muri sredinom srpnja, a kvalifikacijski ciklus otvaraju 18. kolovoza kada ih u Makarskoj očekuje prvo kolo u kojem dočekuju Cipar.



Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.