HRVATSKA DOBIVA IZBORNIKA

Jasmin Repeša ostao bez posla u Unicaji

Utorak, 21. svibnja 2013. 12:45 Napisao/la  SC

 Repeša je paralelno obavljao dužnost izbornika i trenera Unicaje što Španjolci brane


Jasmin Repeša više nije trener španjolske Unicaje. Vijest su potvrdili španjolski mediji koji su objavili kako je vodstvo kluba iz Malage donijelo odluku o neproduženju ugovora s hrvatskim stručnjakom.

Ova bi odluka uskoro mogla napokon deinitivno riješiti pitanje izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije. Naime, Repeša je paralelno obavljao dužnost izbornika Hrvatske i trenera Unicaje što pravila španjolske lige brane.

Zbog toga je vodstvo HKS-a i otezalo s odlukom o potvrđivanju Repeša kao izbornika na Eurobasketu u Sloveniji. Da je stručnjak iz Čapljine ostao za kormilom Unicaje Hrvatsku bi u Deželi najvjerojatnije vodio Neven Spahija.

Repeši su u Malagi presudili - rezultati. Unicaja je sezonu u prvenstvu završila na devetom mjestu s omjerom pobjeda i poraza 18-16. Isti omjer imao je i Blusens Monbus, koji je u doigravanje ušao zbog boljih međusobnih ogleda ove sezone s Unicajom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.