Danko Radić, predsjednik HKS-a: Jasmin Repeša će biti izbornik na EP u Sloveniji

Utorak, 29. siječnja 2013. 13:59 Napisao/la  SC

- Nikša Prkačin će biti Repešina desna ruka. Sa svojim imenom i imidžom poboljšat će odnose među igračima i stožerom, objasnio je u razgovoru za Media servis predsjednik HKS-a

Predsjednik Hrvatskog košarkakog saveza Danko Radić potvrdio je u razgovoru za Media servis kako će Hrvatsku na kontinentalnoj smotri u Sloveniji voditi trenutačni izbornik Jasmin Repeša. Repešin angažman u Sloveniji postao je upitan budući da hrvatski izbornik trenutačno obnaša ulogu trenera španjolskog euroligaša Unicaje. Problem bi moglo predstavljati pravilo španjolske lige prema kojem klupski trener ne može ujedno biti i izbornik neke reprezentacije.

- Mislim da to uopće nije upitno. Mi smo uglavnom sve dogovorili. Repeša ne mora ništa suspendirati jer ima ugovor samo do kraja šestog mjeseca. Prema tome, on ne mora suspendirati ugovor jer on u ovom trenutku isti i ne postoji, objasnio je prvi čovjek hrvatske košarke koji je dodao kako će Repešina desna ruka u Sloveniji biti Nikša Prkačin koji će se stožeru priključiti u funkciji sportskog direktora.

- Prkačin bi tu bio isključivo zbog pomaganja Repeši i reprezentaciji. Sa svojim imenom i imidžom poboljšao bi odnose među igračima i stožerom. On bi u principu bio Repešina desna ruka i pomagao bi mu, zaključio je Radić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.