Aco Petrović: Mislim da Dino Rađa treba ostati vođa puta na pretkvalifikacijama

Ponedjeljak, 04. srpnja 2022. 09:41 Napisao/la  SC

Dino Rađa odgovoran za stručnu politiku koja je hrvatsku košarku spustila na razinu Albanije, Cipra, Makedonije, Armenije, Danske, Luksemburga...

Dino Rađa i Aco Petrović
Dino Rađa i Aco Petrović Foto: HKS

Aco Petrović cinično je prokomentirao najavu da Dino Rađa više neće biti predsjednik Stručnog savjeta HKS-a:

- Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!, napisao je Petrović na Twitteru.

Dino Rađa odgovoran je za stručnu politiku koja je hrvatsku košarku spustila na razinu Albanije, Cipra, Makedonije, Armenije, Danske, Luksemburga...

Sve redom, budućih protivnika u predkvalifikacijama.

Hrvatska reprezentacija porazom od Finske u Rijeci pala je na najnižu stepenicu od osamostaljenja, u prvom krugu kvalifikacija za SP ostala je na posljednjem mjestu s jednom pobjedom.

Inače, Aco Petrović zalaže se javno za dovođenje stranca čemu se protivi Rađa, koji je jedino mijenjao izbornike dok je reprezentacija nezadrživo padala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.