Jasmin Repeša: Talijane dobro poznajem, više od pola ekipe odgojio sam kao trener

Četvrtak, 12. rujna 2013. 17:24 Napisao/la  SC

Kad smo počeli pogađati otvorene šuteve Finci više nisu znali što da rade, kaže Repeša

 

Jasmin Repeša doživio je ERP ono što nije smio ni sanjati nakon prve utakmice protiv Španjolske. Tijekom utakmice protiv Finske u Ljubljani navijači su počeli skandirati Repešino ime i prezime, što je najbolja reakcija na sjajnu predstavu košarkaša:

 

- Finci su u prvom krugu pokazali vrlo dobru obranu i zato je bilo bitno da imamo brzi protok lopte, a kad smo počeli pogađati otvorene šuteve oni više nisu znali što da rade. Sve u svemu, odigrali smo sjajnu i dicipliniraninu utakmicu, a i visoka pobjeda bi nam mogla dobro doći ako uđemo u krug sa nekoliko reprezentacija. U našoj igri ima sve više samopouzdanja, a i obrana nam je sve bolja. Zahvaljujem se navijačima koji su i danas, na radni dan, došli u velikom broju, a nadam se da će ih u subotu biti još više kada igramo protiv Italije.

Talijane dobro poznajem, jer više od pola ekipe sam odgojio kao trener. Imaju dobru obranu i odlični su šuteri, imaju nekoliko igrača koji su u stanju u serijama pogađati trice, i ako ih krene šut teško će ih biti zaustaviti. Čeka nas još dosta posla, ali ako Bog da bit će vremena za slavlje, rekao je Repeša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.