Jasmin Repeša: Pozivan navijače da na tribinama istom mjerom odgovorimo Talijanima

Petak, 13. rujna 2013. 22:15 Napisao/la  SC

Pred nama je veliki izazov, s pobjedama u preostale dvije utakmice sigurno smo prvi u skupini, kaže Repeša

Jasmin Repeša doimao se vrlo raspoloženo uoči utakmice protiv Italije u subotu (14.30). Uspon forme košarkaša, sjajna utakmica protiv Finske, sve upućuje na priželjkivani rasplet u Skupini F.

- Pitam ja vas, koja to reprezentacija ne ovisi o drugim rezultatima u našoj skupini u ovom trenutku? Jedino Hrvatska! Pred nama je veliki izazov, s pobjedama u preostale dvije utakmice sigurno smo prvi u skupini. To bi bila velika stvar, iako i s jednom pobjedom imamo četvrtfinale, rekao je Repeša.

S Talijanima, protiv kojih ćemo igrati u subotu u Ljubljani, osobito je dobro upoznat.

- Prvi uvjet je da ponovimo visoku razinu obavezne igre. Dobra obrana i kontrola skoka. Talijani vole šutirati iz dotrčavanja, dok obrana još nije postavljena, i to moramo spriječiti. Poznajem Gentilea, Belinelija, Datomea, Aradorija, strašni šuteri. Čitam u talijanskim medijima kako za poraz od Slovenaca krive činjenicu što nisu imali kvalitetnu podršku s tribina. Protiv Hrvatske će opet sigurno biti jako puno njihovih simpatizera, tako da ovim putem pozivam i naše navijače da im odgovorimo istom mjerom, zaključuje Repeša

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.