Hrvatska igra kvalifikacije za EP 2025. u Brestu pred rasprodanim tribinama

Petak, 23. veljače 2024. 10:18 Napisao/la  HKS
Josip Sesar
Josip Sesar

Hrvatska reprezentacija nalazi se u Brestu gdje će večeras od 20,30 protiv Francuske odigrati prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025.

U Francusku je otputovalo svih 14 igrača s priprema, zdravstvenih problema nema, a izbornik Josip Sesar je podijelio dojmove nakon prvog treninga:

“Danas smo obnovili ono što smo radili protekla tri dana, Momci su u zaista dobrom stanju i jako su dobro raspoloženi, optimistični i jedva čekaju da počne utakmica. Obzirom da je dvorana rasprodana, sigurno je da će atmosfera biti poticajna. Samo hrabro i ja se nadam dobrim vijestima.”

Dvorana u Brestu ima kapacitet od 5000 sjedećih mjesta i najava je kako će se ista i popuniti te se očekuje napeto ozračje.

U sastavu za večerašnju utakmicu su Borna Kapusta, Goran Filipović, Jaleen Smith, Roko Badžim, Toni Perković, Mario Hezonja, Mateo Drežnjak, Toni Nakić, Dario Drežnjak, Danko Branković, Marin Marić, Ivan Vraneš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.