Hrvatska - Gruzija (14.30): Može li izbornik Jasmin Repeša vratiti momčad u natjecanje?

Četvrtak, 05. rujna 2013. 12:40 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola (14.30): Hrvatska - Gruzija

Hrvatska košarkaška reprezentacija u četvrtak od 14.30 sati igra protiv Gruzije. Igrači Jasmina Repeše očigledno su u depresivnom stanju, odavno košarkaška reprezentacija na jednom velikom natjecanju nije izgledala tako nemoćno kao u prvoj utakmici protiv Španjolske.

To što igrači (ne)znaju manje ili više nije toliko bitno. Momčad na terenu izgleda kao skupina uličnih košarkaša koji se ponašanja po kvartovskim pravilima. Svako radi što misli da je najbolje za njega!

Može li Repeša psihološki vratiti momčad u natjecanje? Hrvatska protiv Gruzije nikada nije igrala, ali svi znaju da Gruzija igra modernu košarku, da je u prvoj utakmici pregazila Poljsku. Izostane li u utakmici neophodne borbenosti i zajedništva, Hrvatska nema šanse.

Raspored, četvrtak:

A: Ukrajina - Izrael (14:30h), Njemačka - Belgija (17:45h), Velika Britanija - Francuska (21h)

B: Crna Gora - Latvija (14:30h), BiH - Srbija (17:45h), Litva - Makedonija (21h)

C: Hrvatska - Gruzija (14:30h), Poljska - Češka (17:45h), Slovenija - Španjolska (21h)

D: Finska - Švedska (14:30h), Italija - Turska (17:45h), Grčka - Rusija (21h)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.