Košarkaški spektakl u Crikvenici, Hrvatska utakmicom protiv Austrije zatvara kvalifikacije

Ponedjeljak, 10. rujna 2012. 19:46 Napisao/la  S. Lončarić

Reprezentaciju će u Crikvenici voditi Ivan Sunara i Ivica Skelin, budući da je izbornik Jasmin Repeša otputovao u Španjolsku na klupske pripreme Malage

Hrvatska košarkaška reprezentacija u utorak će u Crikvenici odigrati posljednju utakmicu kvalifikacija za EP 2013. u Sloveniji. S početkom u 18 sati (HTV 2) Hrvatska u dvorani Pod Kotorom igra protiv reprezentacije Austrije. Najbolji hrvatski košarkaši već su ranije osigurali plasman na EP i pritom potvrdili prvo mjesto u skupini C, pa će crikvenički ogled biti prilika da stručni stožer isproba igrače koji su u ovim kvalifikacijama imali manju minutažu. Reprezentaciju će u Crikvenici voditi Ivan Sunara i Ivica Skelin, budući da je izbornik Jasmin Repeša otputovao u Španjolsku na klupske pripreme Malage.

Sve je spremno za košarkaški spektakl. Akteri su u Crikvenicu doputovali već u nedjelju poslijepodne, odradivši dva treninga uoči dvoboja u utorak.  I dok je nastup hrvatske reprezentacije, povratak u grad u kojemu hrvatski košarkaši vrlo često odrađuju svoje pripreme i odigravaju ogledne utakmice, za reprezentaciju Austrije, ovo je prvi dolazak u Crikvenicu. Sportska dvorana u Crikvenici u desetoj je godini korištenja, a sve selekcije uključujući i ženske vrste odigrale su u gradu pod Kotorom, ukupno 53 utakmice.

U poluvremenu utakmice Hrvatske i Austrije, gledatelji će moći pozdraviti zlatnu selekciju sa ovogodišnjeg EP, te brončanu U-17 selekciju, koji su svoje medalje kovali upravo u Crikvenici. Čelnici HKS ovom prilikom uručiti će im priznanja za visoke domete ostvarene u svojim kategorijama.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.