Hrvatske košarkašice pobijedile Mozambik na otvaranju olimpijskog kvalifikacijskog turnira

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 17:41 Napisao/la  SC

1. kolo kvalifikacijskog turnira: Hrvatska - Mozambik 84:62.  U redovima Hrvatske najviše su koševa dale Lelas (20), Mandir (16), Ivezić (14) i Salopek (9)

Hrvatska ženske košarkaška reprezentacija pobijedila je Mozambik 84:62 u prvome ogledu olimpijskog kvalificijskog turnira, koji se održava u Ankari. Izabranice Stipe Bralića rutinski su upisale bodove u ogledu sa simpatičnom afričkom selekcijom, koja je u prve dvije četvrtine postigla samo 25 koševa.

U redovima Hrvatske najviše su koševa dale Lelas (20), Mandir (16), Ivezić (14) i Salopek (9), a trener Bralić je koristio sve svoje igračice. Hrvatska drugu utakmicu igra u srijedu u 13.30 sati protiv Južne Koreje, a taj će dvoboj odrediti pobjednika skupine. Prve dvije reprezentacije iz svake od četiri skupina ulaze u četvrtfinale, a pet najboljih ostvarit će plasman na Igre.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.