HKS nema izbornika: Jasmin Repeša bez ugovora odradio Europsko prvenstvo

Utorak, 24. rujna 2013. 09:27 Napisao/la  SC

Ovako nešto ne bi bilo moguće da mi potpuno slobodu nije dao moj klub Cedevita. Hvala Tedeschiju i Veberu što su mi to omogućili. Treba vidjeti što Stručni savjet smjera, kaže Repeša

Jasmin Repeša u Dubrovniku odmara od košarke, izbornik košarkaške reprezentacije uzeo je kratki predah nakon EP-a prije nego se vrati poslu u Cedeviti. Repeša još uvijek nije produljio izbornički mandat, spekulacije o njegovu statusu i dalje traju. To prije što mu je status u savezu ionako bio neodređen:

- Nemam ugovor, to svi znate. Također, ovako nešto ne bi bilo moguće da mi potpuno slobodu nije dao moj klub Cedevita. Hvala Tedeschiju i Veberu što su mi to omogućili. Treba vidjeti što Stručni savjet smjera, poručio je Repeša iz Dubrovnika za SN.

Nakon što je reprezentacije osvojila 4. mjesto na EP, otvara se sasvim drugačiji pogled na budućnost hrvatske košarke. Repeša stalno potencira da je posao tek počeo, ne krije da bi ciklus htio završiti nastupom na OI u Brazilu, ali…

- Meni motiva i energije ne nedostaje. Mi sada, svi skupa mislim, ne smijemo propustiti priliku da se popravimo u svemu. Počevši od klubova, pa na dalje. Ova reprezentacija ima velikih potencijala, dugo mogu još igrati zajedno, a dolaze daroviti igrači, smatra Repeša.

Dakle, na potezu je čelništvo saveza. A potez koji se očekuje određuje se točno definiranima iznosima…

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.