Fijasko na proslavi srebra iz Barcelone, košarkaši bojkotirali domjenak

Četvrtak, 20. rujna 2012. 21:48 Napisao/la  SC

Iako se jedan dio igrača već ranije ispričao i opravdao svoj nedolazak, očito je da igrači koji su odveli hrvatsku košarkašku reprezenzaciju do najvećeg uspjeha u povijesti nisu u dobrim odnosima s predsjednikom HKS-a Dankom Radićem

 

 

 

Hrvatska košarkaška reprezentacija prije 20 godina osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Barceloni, no proslava tog velikog uspjeha pretvorio se u fijasko. Na domjenku u čast 20 godina od tog velikog uspjea nije se pojavio niti jedan od igrača koji su ostvarili veliki uspjeh, kao ni tadašnji izbornik Petar Skansi, koji je zbog poslovnih obveza na Cipru.

Iako se jedan dio igrača već ranije ispričao i opravdao svoj nedolazak, očito je da igrači koji su odveli hrvatsku košarkašku reprezenzaciju do najvećeg uspjeha u povijesti nisu u dobrim odnosima s predsjednikom HKS-a Dankom Radićem.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.