EP: Hrvatska reprezentacija sve utakmice igra (14.30) za vrijeme radnog vremena

Utorak, 10. rujna 2013. 15:17 Napisao/la  SC

Blizina Ljubljane u pogodnijem terminu sigurno još više napunila ljubljansku dvoranu u Stožicama

 

Satnica utakmica drugoga kruga hrvatske košarkaške reprezentacije čak se tri puta promijenila u tek nekoliko sati. Naravno, razlog tome nisu košarkaši kojima je više ili manje svejedno hoće li igrati u 14 ili 21 sat.

Radio-televizija Slovenije utakmice domaćih košarkaša prenosit će u ekskluzivnom terminu od 21 sat, Španjolci su inzistirali na terminu 17.45,  a sve utakmice hrvatske reprezentacije pomaknute na 14.30 sati. Sličnu su stvar napravili mnogi domaćini na velikim natjecanjima prije ovog, ostaje samo upitno koliko će to utjecati na sportsku stranu, na ono zbog čega se košarka i igra. Jasno je da je zov novca velikih TV-kuća nepremostiv, medijsko pokroviteljstvo ipak je ključno u prenošenju slike u svijet.

U slučaju satnice hrvatske reprezentacije nije uzeto u obzir što bi blizina Ljubljane u pogodnijem terminu sigurno još više napunila ljubljansku dvoranu u Stožicama, koja može primiti 12.500 navijača. Karata za hrvatske navijače bit će dovoljno, pitanje tko može u četvrtak i ponedjeljak u Ljubljanu putovati za vrijeme radnog vremena. Ostalima će jedini problem biti što je termin pogodniji za ručak nego za gledanje košarke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.