Dražen Anzulović službeno predstavljen kao novi izbornik košarkaške reprezentacije

Petak, 27. travnja 2018. 21:02 Napisao/la  SC
Dražen Anzulović
Dražen Anzulović

Dražen Anzulović službeno je predstavljen kao novi izbornik košarkaške reprezentacije:

- Za mene je ovo velika čast, ovo je najviše što hrvatski trener može doživjeti u svojoj karijeri, ali isto tako i jedna obaveza i odgovornost i nastojat ću od današnjeg dana da tu svoju čast, odgovornost i obavezu prenesem na sve nas koji egzistiramo u hrvatskoj košarci i koji živimo za košarku i od košarke. Imamo puno posla, svi zajedno, i mislim da kroz jedan zajednički rad i zajednički cilj možemo doći do onog što svi želimo, a to je da hrvatska košarka bude u europskom vrhu i da u svjetskim razmjerima bude jedna respektabilna reprezentacija. To je moja želja i želja svih nas u Savezu i budite sigurni da ćemo svi svaki dan raditi na tome da to i ostvarimo, kazao je Anzulović u društvu čelnika HKS-a Stojka Vrankovića i Dina Rađe.

Anzulović je naslijedio Ivicu Skelina, koji je u kvalifikacijama za SP u skupini D izgubio od Nizozemske (68:61), Italije (64:80) i Rumunjske (56:58) i  jedva pobijedio Nizozemsku u Zadru (82:78).  

Reprezentaciju očekuju dvije gostujuće utakmice kvalifikacija, 28. lipnja u Italiji i 1. srpnja u Rumunjskoj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.