ABA LIGA KOŠARKAŠA

Treneru Partizana tri utakmice kazne

Ponedjeljak, 01. listopada 2012. 16:29 Napisao/la  SC

Uz Dušana Vujoševića kažnjeni su suci utakmice, dok je delegat dobio tri utakmice suspenzije


Vodstvo regionalne ABA lige kaznilo je trenera Partizana Dušana Vujoševića s čak  tri utakmice suspenzije zbog isključenja koje je zaradio u 1. kolu u kojem je u Beogradu gostovao Zadar. U dvorani Pionir je bilo itekako vruće, utakmica je čak u trećoj četvrtini prekinuta u trenucima kada su s tribina počeli letjeti razni predmeti, a mnogi su upravo Vujoševića okrivili za poticanje srpskih navijača na nered svojim ponašanjem uz teren.

Vujošević je kažnjen s tri utakmice suspenzije, a klub mora platiti 6.600 eura zbog "tehničke pogreške, nenapuštanja dvorane nakon isključenja, zbog ponašanja neprimjerenom sportskom duhu i zbog prijetnji službenim osobama tijekom utakmice". Kažnjeni su i svi suci utakmice sa po jednu ili dvije utakmice suspenzije, dok je delegat dobio čak tri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.