Cibona u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja Zadrane ostavila na "minus 29"

Utorak, 15. svibnja 2012. 22:13 Napisao/la  SC

Prva polufinalna utakmica PH: Cibona - Zadar 86:57. U redovima Zagrepčana najefikasniji su bili Damjan Rudež s 18 koševa i Tomislav Zubčić (15)

Košarkaši Cibone nastavili su niz nepobjedivosti u nadmetanjima za prvaka, uvjerljivo nadvisivši Zadrane u prvoj polufinalnoj utakmici u Zagrebu. "Vukovi" su bili goropadni "pod tornjem" i pobjedom od gotovo 30 razlike ponovo pokazali kako su najozbiljniji kandidat za naslov prvaka. Momčad Jasmina Repeše već je nakon prve dionice imala + 10 (20:10), da bi do odlaska na odmor zabila 59 koševa (pritom primila samo 27) i tako već tada riješila pitanje pobjednika.

U redovima Zagrepčana najefikasniji su bili Damjan Rudež s 18 koševa i Tomislav Zubčić (15), dok je indisponirane Zadrane predvodio dvojac Vrbanc - Krapić sa po 11 koševa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.