Cedevita osvojila Kup Hrvatske, prvi trofej u klupskoj povijesti

Četvrtak, 16. veljače 2012. 22:26 Napisao/la  L. Variola

Košarkaši Cedevite osvojili su prvi trofej u klupskoj povijesti nakon što su u finalu Kupa Krešimira Ćosića u Trnskom svladali Zagreb 74:72

Uzbudljiva repriza prošlogodišnjeg finala prvenstva ovoga je puta otišla na stranu Cedevite, koja je 10:0 serijom u četvrtoj dionici preokrenula vodstvo Zagreba i do kraja prednost sačuvala za povijesni uspjeh. Iako su prvo vodstvo uzeli tek u 25. minuti košarkašci Cedevite na kraju su uspjeli stići do velikog uspjeha za nekadašnjeg A-2 ligaša.

U pobjedničkim redovima briljirao je iskusni Slovenac Smodiš s 27 koševa od čega pet trica. Dobar je bio i Warren (11), dok je kod Zagreba, kojemu je ovo bilo sedmo uzastopno finale Kupa, najefikasniji bio Rančić s 20 koševa. Nakon dva uzastopna Kupa "mravi" su trofej predali gradskom rivalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.