Scottie Pippen: Veselim se što će nam se Toni pridružiti u Kući slavnih

Utorak, 18. svibnja 2021. 16:55 Napisao/la  SC
Kukoč i Pippen
Kukoč i Pippen

Toni Kukoč ulazi u Kuću slavnih u klasi 2021!

- Bilo je i vrijeme! Volio sam igrati s Tonijem Kukočem, bio je jako važan za našu momčad za drugi three-peat. On apsolutno pripada u Hall of Fame, veselim se što će nam se pridružiti ove jeseni, napisao je Scottie Pippen, jedan od trojice igrača slavne generacije Bullsa (Michael Jordan, Dennis Rodman) koji su već ušli u Kuću slavnih.

- Toni je nevjerojatan talent i bio je savršen nadopuna šampionske momčadi s Jordanom i Pippenom. Imali smo sjajnu skupinu veterana s jasnom ulogom u momčadi, ali manjkalo nam je talenta s klupe da bismo bili baš eksplozivni. I Toni nam je dao upravo to, igrača preko kojeg smo igrali kad su Michael i Scottie bili na klupi. Kukoč je bio nevjerojatno talentiran asistent, playmaker i podcijenjeni obrambeni igrač sa svojim dimenzijama i inteligencijom. On je bio igrač koji je ostavio trag u ligi, posebno u Bullsima. Oduševljen sam zbog njega, rekao je Steve Kerr, danas trener Golden State Warriorsa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.