SCOTTIE PIPPEN

Ja sam bio pravi lider Bullsa, a ne Jordan!

Subota, 12. lipnja 2021. 13:39 Napisao/la  SC

Uskoro izlazi kontroverzna autobiografija

Ja sam bio pravi lider Bullsa, a ne Jordan!

- Ja sam bio pravi lider Bullsa, a ne Jordan, kao što to svi misle, jedna je od kontroverznih rečenica u autobiografiji Scottiea Pippena, koja bi se na tržištu trebala pojaviti u studenom.

Nekoliko mjeseci prije nego što bi se knjiga trebala pojaviti, u javnost su plasirane markentiški zahvalni zapisi jednog od najboljih košarkaša svih vremena.

Javna je tajna da Pippen nije bio zadovoljan kako ga je Michael Jordan tretirao u kontroverznom dokumentarcu "Posljednji ples".

- Bez Pippena ne bi bilo titula, barem ih ne bi bilo šest. Ne bi bilo dokumetarca i ne bi bilo Michaela Jordana kakvog poznajemo, piše Pippen u svojoj autobiografiji.

Iako je Jordan u dokumentarcu naglasio da nikada ne bi dosegnuo onakvu razinu da mu Pippen nije bio suigrač u Bullsima, Pippen je odlučio napisati svoju istinu.

Nema sumnje da će se autobiografija dobro prodavati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.