Indiana i San Antonio poveli, Memphis smanjio zaostatak u prvome krugu NBA doigravanja

Četvrtak, 03. svibnja 2012. 10:47 Napisao/la  SC

Košarkaši Memphisa poravnali su omjer na 1:1 u seriji s LA Clippersima. Indiana vratila prednost u seriji s Magicom (2:1), Spursi na 2:0 protiv Utah Jazza

Košarkaši Memphisa poravnali su omjer na 1:1 u pobjedama, dok su San Antonio i Indiana poveli s 2:0 u prvome krugu NBA doigravanja. Nakon poraza u prvoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije Memphis je u drugoj bio bolji od Clippersa, dok je Indiana pobjedom kod Orlanda povela 2:1. Spursi su i u drugoj bili jači od Utaha.

Grizzliese je do izjednačenja predvodio O.J. Mayo, koji je deset od svojih 20 koševa ubacio u zadnjoj četvrtini kada je Memphis slomio otpor Clippersa, koji i dalje imaju prednost budući da se serija sada seli u "grad anđela".

Pacersi su do vodstva stigli zahvaljujući Dannyju Grangeru, koji je 26 koševa i devet skokova bio najbolji akter dvoboja. Spursi i dalje nezadrživo marširaju prema finalu Zapada. Presudnu prednost ostvarili su tijekom druge četvrtine kada su serijom 20:0 "utišali" Jazzere.

Rezultati: San Antonio - Utah 114:83 (2:0), Orlando - Indiana 74:97 (1:2), Memphis - LA Clippers 105:98 (1:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.